Топъл шоколад по неаполитански

31/08/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Опитахте ли вече нашия ароматен топъл шоколад по неаполитански "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо456
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нишестето се размива с малко сметана. Останалата сметана се загрява, без да кипва.

Добавя се захарта и размитото нишесте и сместа се загрява при непрекъснато бъркане, докато започне да се сгъстява.

Сваля се от котлона. Шоколадът се настъргва и се добавя в горещата смес. Разбърква се и се разпределя в чаши.

Портокалът се изстисква кората се настъргва. Във всяка чаша се добавя по малко сок и се украсява с настърганата кора. Сервира се веднага.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!