Гулаш

05/10/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Вкусна манджа с телешко месо, която сгрява душата!"
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо22 029
  • Преглеждания за месеца162
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо, брашното, както и другите подправки.

След като месото омекне, се слагат нарязаните на кубчета картофи, нарязаните на колелца чушки, а 10 минути по-късно и доматите. Долива се с виното и вода така, че всичко да се покрие.

Ястието ври, докато месото и зеленчуците са напълно готови.подобни рецепти тук

5 7
4 4
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

KATY
KATY
17.10.2013 18:22
ГУЛАША ТРЯБВА ДА ИМА КИМИОН И 4ЕСЪН ЗА ДА Е ГУЛАШ
1
1
povar4
povar4
07.04.2011 23:55
Това няма нищо-общо с гулаша.
1
1
zlatomir spasov
zlatomir spasov
31.10.2010 13:41
Всичко добре, но къде е най-важната подправка за гулаша, а именно кимион ?
1
1

Виж всички коментари или напиши такъв