Гулаш

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
05/10/2010
"Вкусна манджа с телешко месо, която сгрява душата!"
Приготвяне20 мин.
Готвене100 мин.
Общо120 мин.
Порции3
Сготви+2 точки
1 Потребител и ти сготвиха тази рецепта
Статистика
  • Преглеждания общо19 053
  • Преглеждания за месеца60
  • Преглеждания за седмицата5
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг4,3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • телешко месо - 750 г
  • картофи - 1 кг
  • мазнина - 100 г
  • лук - 1 глава кромид
  • чушки - 250 г
  • домати - 250 г
  • брашно - 1 с.л.
  • червен пипер - 2 с.л. сладък
  • майорана - 1 щипка
  • сол - 1 ч.л.
  • вино - 1 ч.ч. бяло

Приготвяне на Гулаш

Запържете до златисто наситнения лук. Оттеглете от огъня, добавете червения пипер, разбъркайте и прибавете нарязаното на средно малки кубчета месо, брашното, както и другите подправки.

След като месото омекне, се слагат нарязаните на кубчета картофи, нарязаните на колелца чушки, а 10 минути по-късно и доматите. Долива се с виното и вода така, че всичко да се покрие.

Ястието ври, докато месото и зеленчуците са напълно готови.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

4.3
Общо 12 гласували
5 7
4 3
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
KATY
17.10.2013 18:22
ГУЛАША ТРЯБВА ДА ИМА КИМИОН И 4ЕСЪН ЗА ДА Е ГУЛАШ
1
1
povar4
07.04.2011 23:55
Това няма нищо-общо с гулаша.
1
1
zlatomir spasov
31.10.2010 13:41
Всичко добре, но къде е най-важната подправка за гулаша, а именно кимион ?
1
1

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с