Марината за дроб

05/09/2015
Нора
отНораНовак
"Не е толкова трудно да приготвите сочен дроб, просто трябва преди това да го мариновате!"
Приготвяне5 мин.
Общо5 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 034
  • Преглеждания за месеца238
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете съставките за маринатата.

Нарежете свински или телешки черен дроб (1-2 кг) на парчета с дебелина до 1 см и го накиснете в маринатата за 8-12 часа, като държите съда в хладилника.

След това може да оваляте дроба в брашно и да го изпържите или да го изпече на скара - по 4-5 минути от всяка страна.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Anna Ivanova
Anna Ivanova
10.10.2017 15:44
Чаена лъжичка сода или чаша?
17
2

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!