Маринована сьомга с тайландски подправки

07/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279868
"Сьомга с екзотичен вкус и аромат - това е деликатес, който всеки трябва за опита поне веднъж в живота си "
Приготвяне25 мин.
Общо25 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо852
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смесете заедно морската сол, захарта, лимоновата трева, джинджифила, кората от лайм, лютата чушка, пипера и кориандъра.

Сложете една част от сместа в малка тава, отгоре сложете едното филе, сипете върху него част от подправките, отгоре сложете второто филе и завършете с подправките.

Покрийте с фолио и отгоре сложете дъска за рязане и притиснете с консерви или някакви тежести.

Сложете в хладилник и след няколко дни извадете рибата. Направете дресинга, като смесите продуктите. Нарежете сьомгата на много тънки резени и поднесете с дресинга.подобни рецепти тук

5 3
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар