Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Зелен боб по китайски

Зелен боб по китайски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k3k9k
Зелен боб по китайски1 / 2
08/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
5
"Вземете един уок и щипка увереност, всичко останало го има в рецептата"

Необходими Продукти

  • зелен боб - 450 г почистен
  • сусамово олио - 1 ч.л.
  • зехтин - 1 с.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • джинджифил - 2.5 см настърган корен
  • соев сос - 2 с.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете боба за 6 минути. Междувременно загрейте двата вида олио и запържете чесъна за 2 минути.

Прибавете джинджифила и соевия сос и гответе още 2-3 минути.

Смесете със зеления боб и оставете ястието да престои така няколко минути, за да могат да се смесят вкусовете.

Поднесете като гарнитура към ястие по избор.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

Krasimir Andonov
Krasimir Andonov
Добра се получи. Ам само да добавя джинджифила може да се замени с лют пипер или нещо от сорта на чили . Не се осеща вкуса на боба , но ми хареса за това оценката ми е 4 .. Като гарнитура аз си направих ориз със свинско месо запържено с лук морковче малко пипер и една ч.л соев-сос ммм вкусна комбинация мерси за идеята . Да ви е сладко .
13.07.2016 20:54