Телешки рулца с гъбен сос

09/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279546
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 508
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте пържолите докато се изтънят добре. Нарежете сиренето на 4 и увийте всяко парче в резен шунка.

Сложете всеки резен в пържолите, завийте леко и прикрепете с коктейлна клечица.

Разтопете маслото и задушете лука и гъбите.

Прибавете към тях виното и кипнете. Задушете докато течността се редуцира наполовина. Сипете сметаната и разбъркайте за няколко минути.

Намажете телешкото с малко зехтин и овкусете със сол и черен пипер. Запечете за загрят грил и поднесете с топлия сос и магданоз за украса.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар