Пилешки бутчета по китайски

11/09/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
"Тайната на вкусните пилешки бутчета е в ароматните подправки, в които ги мариноват и ние сме готови да ви я разкрием "
Приготвяне25 мин.
Готвене25 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 481
  • Преглеждания за месеца85
  • Преглеждания за седмицата15
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • пилешки бутчета - 12 бр.
  • мед - 2 с.л.
  • лимонов сок - 1 с.л.
  • черен пипер
  • зелен лук - 1 връзка
  • подправки - 2 ч.л. китайска смес 5 подправки
  • джинджифил - 1 с.л.
  • оризово вино - 2 с.л.
  • кафява захар - 3 с.л.
  • кетчуп - 3 с.л.
  • соев сос - 3 с.л.
  • чесън - 3 скилидки

Начин на приготвяне

Пасирайте заедно всички продукти с изключение на бутчетата, меда и лимоновия сок.

Намажете бутчетата с получената паста, покрийте и охладете за поне 2 часа.

Загрейте грила и изпечете бутчетата, като от време на време ги мажете с остатъка от маринатата.

Междувременно загрейте леко меда и лимоновия сок. Намажете бутчетата с медената смес и поднесете веднага.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар