Кокошка на жар

18/09/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене120 мин.
Общо135 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо334
  • Преглеждания за месеца7
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

  • кокошка - 1 бр. (2 кг)
  • сол - 10 г (1 с.л.)
  • черен пипер - 3 г (1/2 ч.л.)
  • канела - 3 г (1/2 ч.л.)
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете почистената и подсушена кокошка на парчета, обезкостете ги и набодете месото на няколко места с остър нож.

Поръсете месото с подправките и оставете да се овкусяват за няколко часа на хладно място.

Пригответе си жарта и изпечете месото до готовност, след което сложете да се свари до пълно омекване в бульон или вода.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар