Печени пъдпъдъци във фолио

18/09/2015
от Готвач.бгНовак
"Не се чудете как да приготвите пъдпъдъците - това е на-добрата рецепта и със сигурност ще смаете гостите с вкуса им!"
Приготвяне40 мин.
Готвене60 мин.
Общо100 мин.
Порции8 бр.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 723
  • Преглеждания за месеца69
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предварително накиснете във вода и оцет почистените пъдпъдъци. Пригответе маринатата от посочените продукти, като я загреете. След това измийте пъдпъдъците и ги залейте с топлата марината, като оставите да престоят 3-4 часа.

Изрежете лист фолио за всеки пъдпъдък, сложете по тънко парче сланина (малко по-малко от големината на фолиото) във всеки лист, Поръсете с червен пипер и стрита чубрица.

Извадете месото от маринатата, посолете го и напръскайте с бялото вино. Сложете по парченце масло във всеки пъдпъдък. Завийте внимателно пъдпъдъците и ги подредете в тава. Залейте с част от маринатата и ги изпечете в умерена фурна.

Поднесете готовите пъдпъдъци във фолиото.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар