Постен зеленчуков гювеч

19/09/2015
Марчето
отМарчетоНовак
Приготвяне15 мин.
Готвене200 мин.
Общо215 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 714
  • Преглеждания за месеца133
  • Преглеждания за седмицата8
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За тази рецепта ще ви трябва обемен глинен съд, където да наредите на етажи наситнения лук, нарязаните на кръгчета картофи, моркови и чушки, а също и надребнения зелен фасул.

Най-отгоре наредете и парченца домати, като е желателно те да бъдат предварително обелени. Докато редите етажите, не забравяйте да ги овкусите с подправките.

Когато завършите кулинарната си композиция, залейте блюдото с мазнината и го пъхнете във фурната, където да пече на слаб огън не повече от четири часа. Готовото ядене се поднася поръсено с малко магданоз.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Албена
Албена
27.04.2016 19:24
Аз прибавих и една съвсем малка тиквичка.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв