Стерилизирани домати в буркани

18/09/2015
Цанка
отЦанкаНовак
"Домати, сол и магданоз! Три съставки, които гарантират, че зимата на трапезата ви ще има много вкусни ястия!"
Приготвяне20 мин.
Готвене35 мин.
Общо55 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 950
  • Преглеждания за месеца288
  • Преглеждания за седмицата28
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуснете измитите домати в кипяща вода за около минута, след което ги измийте със студена вода, докато се охладят. Обелете отделящите се люспи на зеленчука и го нарежете на едри късове.

С тях напълнете бурканите, които сте си приготвили и прибавете солта и някоко листенца магданоз.

Запечатайте бурканите и стерилизирайте консервите половин час. След като бурканите се охладят, можете да ги извадите и да ги обърнете с капачката надолу.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Мариела Христова
Използвам същите продукти като във вашата рецепта, но не беля доматите.
1
0

Виж всички коментари или напиши такъв