Лесно свинско с прясно зеле

20/09/2015
iwan
отiwanНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо4 053
  • Преглеждания за месеца258
  • Преглеждания за седмицата67
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • свинско месо - 700 г
  • зеле - 1 зелка
  • лук - 1 глава
  • олио
  • олио - 60 мл
  • сол - на вкус
  • черен пипер - прясно смлян
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • дафинов лист - 2 - 3 бр.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Скълцайте лука и го сложете да се запържи в мазнината за кратко. Добавете в тенджерата и скълцаното зеле, посолете и разбъркайте, докато поспихне.

Овкусете го и с останалите подправки и го прехвърлете в намазнена тава, където вече сте сложили свинското, нарязано на късове.

Разбъркайте, долейте отстрани на тавата вода и сложете да се пече, докато зелето омекне и течността изври.подобни рецепти тук

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар