Домашни брускети с крема сирене

22/09/2015
Антония
отАнтонияНовак
"Изискани брускети, с които да посрещнете скъпи гости "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции16
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо8 637
  • Преглеждания за месеца78
  • Преглеждания за седмицата14
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Франзелата се нарязва на филийки, които трябва да се опекат до златисто и от двете страни.

В отделна купа се смества сиренето и подправките.

Добре изпечените филийки се намазват със сместа, като по желание могат да се добавят сьомга или хайвер.подобни рецепти тук

5 2
4 0
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Магдалена Гроздева
Аз добавих и малко маслинова паста, станаха страхотни!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!