Gotvach.bg»Рецепти»Ястия с Месо»Карантия»Пилешки сърчица на скара

Пилешки сърчица на скара

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Администратор
1k7k3228k
Пилешки сърчица на скара1 / 2
23/09/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
5 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4
"Такаааа, за тази рецепта са Ви необходими пилешки сърчица, гореща скара, добри приятели и мнооого бира ! Зареждайте!"

Необходими Продукти

  • пилешки сърчица - 1 кг
  • соев сос - 5 с.л.
  • вино - 1 ч.ч.
  • зехтин - 4 с.л. или олио
  • горчица - 1 с.л. пълна
  • черен пипер
  • червен пипер - на око
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешките сърчица, леко ги цепнете през средата и извадете големия кръвоносен съд.

Всички останали съставки разбийте заедно и залейте сърчицата. Покрийте съда и оставете да се мариноват за през нощта.

След това нанижете на шишчета и ги метнете да се пекат върху загрятата скара - по 2-3 минути от всяка страна или докато ви се сторят готови.

Внимавайте да не ги препечете, за да не станат жилави.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: