Макарони на фурна с кайма и гъби

02/11/2010
Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
"Ето и нашето предложение за вечеря. Ще гласуваме или единодушно ще хапнем?"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции6-7
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо24 816
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата36
  • Коментирана2 пъти
  • Рейтинг3,6 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Макароните се сваряват в подсолена вода до полуготовност. От нишестето, маслото и млякото направете сос бешамел. Задушете ситно нарязания праз и моркови, почистените гъби и каймата, прибавете пасираните домати и овкусете с подправките и чесъна.

Към така получената смес се добавят макароните и бешамела. Разбъркайте добре. Изсипете в намазана с масло тавичка и сложете в загрята фурна да се запече за 20 минути при 220 градуса.

Преди да извадите от печката, настържете кашкавал.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 4
4 1
3 5
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Светлито
Светлито
28.09.2014 00:43
Много вкусна рецепта но е срещам и на друго място във веселия готвач същата рецепта
0
0
sta82
sta82
13.12.2011 23:23
Днес я изпробвах вкъщи,много вкусно! :)
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Подобни Рецепти