Яхния от заек

24/09/2015
Динка Илиева
отДинка ИлиеваНовак
"Заешкото месо е най-вкусно, приготвено на яхния, като тази, чиято рецепта ви предлагаме "
Приготвяне45 мин.
Готвене120 мин.
Общо165 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 697
  • Преглеждания за месеца163
  • Преглеждания за седмицата45
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото на по-едри парчета, залейте го с вода и винен оцет и оставете да се маринова поне за 4 часа.

Извадете заешкото от маринатата и го посолете и поръсете с черен пипер. Запържете заешкото в масло заедно с нарязания лук.

Отново поръсете с малко сол, добавете дафинов лист, зрънца бахар, долейте вода и добавете доматите и оставете да се вари на тих огън. След това долейте виното, прибавете за пикантност 1 скълцана люта пиперка.

Поднесете яхнията със заек с малко нарязан магданоз.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар