Печено агнешко във фолио

24/09/2015
Mariana
отMarianaИноватор54293715
"Нека хапването на вкусно агнешко да започне .... СЕГА!"
Приготвяне15 мин.
Готвене150 мин.
Общо165 мин.
Порции8
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо14 374
  • Преглеждания за месеца227
  • Преглеждания за седмицата35
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • агнешко бутче - 1 бр.
  • червен пипер - 5 с.л.
  • олио - 1 ч.ч.
  • брашно - 3 с.л.
  • сол - 1 - 2 щипки
  • черен пипер - млян
  • джоджен
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте много добре бутчето, отцедете го и го подсушете със салфетка. Смесете олиото, червения пипер, черния пипер, солта, малко джоджен и брашното, така че да получите рядка каша.

С нея намажете обилно бутчето, а остатъка изсипете в тавата за печене. Добавете 1 ч.ч. вода, покрийте плътно с фолио и печете в предварително загрята на 250 г фурна за 30 минути.

След това намалете градусите на 150 и печете още 120 минути. Малко преди да извадите бутчето от фурната, махнете фолиото и го оставете да се запече.
подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Димитър
Димитър
13.02.2016 10:29
Рецептата е супер!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв