Пица с царевица и чушки

23/11/2010
Ефросия
отЕфросияДжедай4541
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции1 бр.
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 932
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Оставете тестото да достигне стайна температура и след това да постои още половин-един час, за да втаса. За да го разточите добре, поръсите с царевично брашно. Можете да използвате и пшенично, но царевичното прави по-добра коричка.

Разточете кръгъл блат, съвсем тънък, защото като го сложите на скарата то отново ще бухне. Преди да сложите на скарата, намажете от двете страни със зехтин, което ще предпази от залепване. Сложете блата да се запече от едната страна, след около 2 минути обърнете. Разпределете продуктите върху пицата и допечете. Малко преди да е окончателно готова, може да разпределите няколко кръгчета домат.подобни рецепти тук

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

лидия
лидия
19.12.2014 16:22
многохувавапица
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв

Кулинарна Мрежа
Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 58 301 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!