Руски хрупкави бисквити

21/11/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2689
"Лесно е да се приготвят, трудното е да им се устои "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо990
  • Преглеждания за месеца12
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното и пудрата захар се смесват, добавя се бакпулверът и се разбърква добре. Добавя се разбитото яйце и маслото и накрая се добавя сметаната.

Сместа се разбърква много добре и след това се замесва тесто. Оставя се на топло за 30 минути. Разточва се на много тънка кора и се изрязват кръгчета или квадрати.

Редят се в тава, постлана с хартия за печене, и се пекат 15 минути на 220 градуса. Вадят се и се оставят да изстинат върху решетка.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар