Руски хрупкави бисквити

21/11/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
"Лесно е да се приготвят, трудното е да им се устои "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции10
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо841
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното и пудрата захар се смесват, добавя се бакпулверът и се разбърква добре. Добавя се разбитото яйце и маслото и накрая се добавя сметаната.

Сместа се разбърква много добре и след това се замесва тесто. Оставя се на топло за 30 минути. Разточва се на много тънка кора и се изрязват кръгчета или квадрати.

Редят се в тава, постлана с хартия за печене, и се пекат 15 минути на 220 градуса. Вадят се и се оставят да изстинат върху решетка.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар