Gotvach.bg»Рецепти»Салати»Зелева Салата»Италианска зелева салата

Италианска зелева салата

EfrosiaEfrosia
Джедай
9806k1124k
Италианска зелева салата1 / 3
17/12/2010
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
80 мин.
Общо
80 мин.
Порции
2
"Тайната на вкусната италианска салата е да я оставите да си почине поне час преди поднасяне!"

Необходими Продукти

  • праз - 1 стрък, не целия
  • червено цвекло - 1 глава
  • моркови - 2 броя
  • целина - 1 глава
  • зеле - 1 ч.ч. настъргано
  • оцет
  • зехтин
  • сол
  • черен пипер - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Всички продукти се нарязват или настъргват на ренде на лентички. Добре е продуктите хубаво да се намачкат с ръка, за да омекне зелето.

Овкусяваме с подправките и оставяме да престои поне 1 час след което добре разбъркваме.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4.4
54
45
30
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

БЕБС
БЕБС
Италианците никога не мачкат с ръка която и да е салата !!!!
27.04.2014 16:14
3