Свински пържолки с праз

29/09/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 402
  • Преглеждания за месеца83
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг2,3 от 5

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте зехтин и изпържете пържолите от всяка страна. Извадете ги от тигана и оставете настрана.

Нарежете лука и го изпържете в същия зехтин, като добавите още малко, ако е необходимо. Добавете нарязания праз и гъбите и задушете за 10 минути.

Отцедете течността от тигана и сипете вътре виното. Разбъркайте и след малко добавете сметаната, горчицата, естрагона и малко сол.

Задушете за 2 минути и върнете пържолите в соса. Върнете и отцедената течност и задушете за 5-10 минути. Овкусете със сол и черен пипер и сервирайте.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 0
4 1
3 0
2 2
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар