Свински пържолки с праз

29/09/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186279144
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 309
  • Преглеждания за месеца16
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтин и изпържете пържолите от всяка страна. Извадете ги от тигана и оставете настрана.

Нарежете лука и го изпържете в същия зехтин, като добавите още малко, ако е необходимо. Добавете нарязания праз и гъбите и задушете за 10 минути.

Отцедете течността от тигана и сипете вътре виното. Разбъркайте и след малко добавете сметаната, горчицата, естрагона и малко сол.

Задушете за 2 минути и върнете пържолите в соса. Върнете и отцедената течност и задушете за 5-10 минути. Овкусете със сол и черен пипер и сервирайте.подобни рецепти тук

5 1
4 2
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар