Тиквен мед

09/10/2015
Марина Нордот Марина НордГотвач / Автор
Приготвяне10 мин.
Готвене60 мин.
Общо70 мин.
Порции12
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо1 205
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг-
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквата се настъргва на дребно ренде. Разбърква се със захарта и се оставя за 2 часа и половина, за да се отдели сокът.

Настърганата тиква заедно със сока се вари на бавен огън, като се прелива по малко от сока в друг съд.

Сокът се смесва с канелата и се вари на бавен огън, докато не се сгъсти като мед.

Сервира се с палачинки, може да се добавя в различни сладкиши като подсладител.

подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар