Пълнени люти чушлета с извара в беконче

09/10/2015
Лъчо
отЛъчоНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции3
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо390
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Лютите чушки се измиват и разполовяват. Почистват се от семенната част. Пълнят се със смес от извара, яйце, черен пипер и сол.

Всяка напълнена половинка се обвива в лентичка бекон и се нарежда в намаслена тава.

Ястието се пече в умерена фурна, докато чушки омекнат, а беконът придобие апетитна коричка.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар