Туршия с карфиол и мед

Ефросияот ЕфросияМастър Шеф / Автор
10/12/2010
"Сладка комбинация, на която няма насита!"
Приготвяне60 мин.
Общо60 мин.
Порции10-15 буркана
Сготви+2 точки
Бъди първият сготвил
Статистика
  • Преглеждания общо14 786
  • Преглеждания за месеца519
  • Преглеждания за седмицата67
  • Рейтинг4,1 от 5

Необходими Съставки

  • камби - 3 кг
  • карфиол - 3 кг
  • моркови - 3 кг
  • зеле - 3 кг
  • оцет - 1 бутилка винен
  • олио - 1/2 л
  • захар - 1/2 кг
  • мед - 1 буркан
  • сол - 250 г
  • магданоз

Приготвяне

Всички зеленчуци се нарязват (карфиолът се накъсва на розички). Приготвя се марината от оцета, олиото, захарта, солта, меда и се заливат зеленчуците.

Престоява няколко часа, след това се слага да кипне. След това се разпределя в буркани, слага се по 1-2 аспирина, затварят се и се обръщат с капачките надолу, докато изстинат.[подобни рецепти тук]

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 8
4 4
3 1
2 1
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Най-популярните рецепти от категорията

Подобни и изпробвани

Избрани

Gotvach.bg във Фейсбук

Подобни от Ezine.bg

Свързани Статии

Още от категориите

Още рецепти с