Пухкав сладкиш с царевично брашно и какао

11/10/2015
Дони
отДониНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции 4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 824
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват и се прибавя захарта, а после и мазнината. В отделен съд двете брашна се смесват с бакпулвера и какаото, а после много внимателно се добавят към първата смес. Полученото се разрежда с газирана вода на около, така че да се добие гъста каша.

Влагат се стафидите и се разбърква още веднъж. Сместа се изсипва в намазнена форма за торта или кекс и се пече около 40 минути на 160 градуса. Полученият кекс може да се похапне с конфитюр, сметана или друго сладко изкушение.
подобни рецепти тук

5 0
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар