Свинско бон филе на скара

02/10/2015
Sandi
отSandiНовак
"Обещаваме едно вкусно и ароматно лято с нашата рецепта за сочно свинско бон филе на скара "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4 бр.
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо12 984
  • Преглеждания за месеца205
  • Преглеждания за седмицата20
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 4 пържоли от бон филе
  • за маринатата
  • горчица - 3 с.л.
  • заквасена сметана - 4 с.л.
  • чесън - на прах
  • лимонов сок - от 1 лимон
  • черен пипер
  • сол
  • розмарин
  • червен пипер
  • соев сос - 1 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тъй като бон филето е крехко, не се нуждае от начукване. Достатъчно е да се притисне леко с ръка към дъската.

След това всяко парче се потапя в марината, приготвена от изброените продукти, и се оставя в хладилника за един час, като е добре съдът, в който престояват пържолите, да се запечата с полиетиленово фолио.

Овкусените пържоли се запичат на скарата от двете страни и се сервират с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Биляна
Биляна
06.04.2016 19:00
много ми допадна как звучи
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв