Талиатели карбонара

02/10/2015
Росица Стоянова
отРосица СтояноваДарт Вейдър1186289918
"Емблематично ястие от Италианската кухня, което ще ви накара да се влюбите в Италия!"
Приготвяне15 мин.
Готвене25 мин.
Общо40 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
15 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо47 641
  • Преглеждания за месеца1010
  • Преглеждания за седмицата316
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена15

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете лука и чесъна във виното за 2-3 минути. Сварете пастата в подсолена вода.

Междувременно нарежете бекона на ситно и го прибавете към сместа с лука. Задушете за още 2-3 минути, докато беконът стане хрупкав.

В малка купа смесете сметаната, яйцата, пармезана и магданоза, овкусете ги със сол и черен пипер.

Отцедете сварените спагети и ги сипете в тигана, разбъркайте добре с бекона и гответе 1 минута.

Махнете тигана от котлона и бързо прибавете сместа със сметаната, върнете на котлона и разбъркайте интензивно. Сервирайте веднага.подобни рецепти тук

5 5
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Цветелина Георгиева
Страхотни!
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв