Паниран свински дроб с ароматни подправки

15/10/2015
Пенчо
отПенчоНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 612
  • Преглеждания за месеца66
  • Преглеждания за седмицата13
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства и измива. Нарязва се на парчета, дебели около 1.5 см. След рязането може да се измие още веднъж и да се подсуши.

После се натърква със сол и се слага в прясното мляко, където трябва да престои 1 час /в хладилника/. Преди да бъде изваден, се приготвя панировка от изброените продукти.

Всяко парче се потапя в нея и се изпържва в силно загрят зехтин. Панираният дроб се вади от мазнината и се поставя върху кухненска хартия, за да се отцеди от мазнината.

Консумира се самостоятелно или в комбинация със зеленчукова гарнитура.подобни рецепти тук

5 0
4 3
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 10:35
ако нямате мляко може да го мариновате със соев сос.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв