Мариновани свински шишчета

03/10/2015
Кольо
отКольоНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 793
  • Преглеждания за месеца28
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Месото, приготвено за шишчета, се нарязва на кубчета с желаната от вас големина.

Натърква се с марината, приготвена от посочените съставки, и се поставя в съд, който се запечатва с полиетиленово фолио.

Прибира се в хладилника за 2-3 часа, за да се овкуси достатъчно добре.

Малко преди да се извади, тиквичките, лукът и патладжанът се нарязват на едри кубчета.

Правят се шишчета, като се редуват месните хапки с някой от зеленчуците. След това се пекат на скара до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар

Подобни от Ezine.bg

Кулинарна Мрежа
Facebook Group · 51 711 членове
Стани част от нашата кулинарна платформа. Готви и се забавлявай със стотици кулинари от всички краища на страната!