Цели бутчета на грил

03/10/2015
Нели
отНелиНовак
"СЕНЗАЦИЯ!!!! Разкрита е тайната на ароматните цели бутчета на грил. Разберете подробности тук"
Приготвяне10 мин.
Готвене35 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 339
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата2
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте бутчетата и ги оставете да се отцедят от водата или ги подсушете. Пригответе марината от зехтина и всички останали подправки.

С нея натъркайте бутчетата и ги оставете да поемат от подправките.

Наредете месото на грила и го изпечете, докато придобие златиста коричка. Поднесете с лека зеленчукова гарнитура.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

никнай
никнай
03.02.2016 00:08
Семпло но апетитно.
Многото подправки не винаги са ефектни -
белият пипер е всъщност обелен черен така че се спри само на този който имаш,
коркумата е излишна ползва се само за цвят а цвят получаваш от кърито,
мащерката е за препоръчване пред майорана,
майорана и кърито не си хармонизират,
препоръчвам ти вместо майоран да вземеш нарендана лимонова кора дава по-свеж вкус.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв