Пържоли с четири сирена

13/10/2015
Славея
отСлавеяНовак
"Откакто открихме соса четири сирена, не се свеним за го използваме не само върху паста, но и върху всякакви видове месо "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо5 027
  • Преглеждания за месеца159
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвените пържоли се измиват и подсушават, след което леко се начукват с чукче. Отъркват се с посочените подправки или други ароматни билки и се оставят да поемат от уханието им.

Изпичат се хубаво на скара от двете страни и веднага след това се поръсват със настърганите сирена. Нареждат се в съд и той се затваря с похлупак, за да се разтопят сирената.

Ако предпочитате сирената да са запечени, можете да вкарате ястието в предварително загрята фурна за няколко минути. Готовите пържоли се поръсват с наситнен магданоз и се сервират.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар