Гъби Булка с праз

13/10/2015
Ogi
отOgiНовак
Приготвяне7 мин.
Готвене12 мин.
Общо19 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 044
  • Преглеждания за месеца1189
  • Преглеждания за седмицата99
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Празът се нарязва и се задушава в маслото. След което при него се добавят и нарязаните гъби. В случай че вашите гъби са дребни, не е нужно и да ги режете.

Поръсете с подправките и щом гъбите също омекнат, отдръпнете от огъня. Според опитните гъбари булка е една от най-вкусните гъби и не е необходимо вкусът ѝ да бъде дообогатяван с много подправки.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар