Gotvach.bg»Рецепти»Гарнитури»Пълнени Сърнели

Пълнени Сърнели

Fat BertaFat Berta
Джедай
2k5k5018k
Пълнени Сърнели1 / 2
15/10/2015
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
45 мин.
Порции
4
"Хайде да опитате и от нашите пълнени сърнели и да ни кажете пак, че не вярвате в любовта от първа хапка"

Необходими Продукти

  • сърнели - 800 г
  • топено сирене - 100 г
  • кашкавал - 100 г
  • кисели краставички - 4 - 5 бр.
  • масло
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се измиват и се нареждат в намаслена тава. Киселите краставички, кашкавалът и топеното сирене се режат на малки парченца.

Във всяка гъба се поставя от приготвената плънка.

Поръсва се с червен и черен пипер и се пъха в предварително загрята фурна, където се пече до готовност.

Facebook
Любими
Twitter
Pinterest

Рейтинг

4
51
41
31
20
10
Дай твоята оценка: