Печено телешко бон филе

05/10/2015
Sandi
отSandiНовак
"Приготвянето на сочно и ароматно телешко бон филе е истинско изкуство, затова ви предлагаме и тази рецепта за ценители "
Приготвяне30 мин.
Готвене70 мин.
Общо100 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо10 166
  • Преглеждания за месеца117
  • Преглеждания за седмицата56
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеното телешко месо се измива се пуска да ври 30 минути в подсолена вода заедно дафиновия лист и малко черен пипер. След като се извади, се оставя да се охлади и се нарязва на филии, дебели 1.5 сантиметра.

Те се овалват в галета и се подреждат в намаслена тавичка. Добавят се скилидките чесън, нарязаният на кръгчета лук, надребнените гъби и домати.

Поръсва се обилно с подправки и се долива виното. Яденето се слага в предварително загрята фурна и се пече на 220 градуса до пълна готовност.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар