Паниран свински дроб

05/10/2015
Панайот
отПанайотНовак
"Мезето за бирата е готово, а тя изстудена ли е вече?"
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 463
  • Преглеждания за месеца500
  • Преглеждания за седмицата151
  • Рейтинг-
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свинско дроб - 800 г черен дроб
  • масло - 2 с.л.
  • сол - на вкус
  • за панировката
  • бира - 1 ч.ч.
  • галета - 3 с.л.
  • брашно - 3 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • черен пипер
  • червен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Дробът се почиства и нарязва на късове. Измива се и се оставя да се отцеди от водата.

Междувременно се приготвя панировка от разбито яйце, брашно, галета, бира и посочените подправки.

Дробът се осолява и се потапя в панировката.

Запържва се от всички страни в нагорещено масло. След като се извади от мазнината, се поставя върху кухненска хартия, за да се отцеди.
подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар