Джолан с мед и горчица

05/10/2015
Стефания
отСтефанияНовак
"Хрупкавата коричка и неустоимият аромат са гарантирани с нашата марината от мед и горчица "
Приготвяне30 мин.
Готвене200 мин.
Общо230 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 858
  • Преглеждания за месеца55
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Намажете подготвения джолан с мед и горчица, след което го поръсете с посочените подправки и го разположете в намаслен глинен гювеч. Нарежете зеленчуците на кубчета и ги добавете в гювеча.

Залейте всичко с виното и добавете около две чаени чаши вода. Овкусете още веднъж с подправките и сложете похлупака на глинения гювеч.

Печете яденето на 150 градуса в предварително загрята фурна.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар