Наденички от дивеч

17/10/2015
Лазар
отЛазарНовак
Приготвяне130 мин.
Готвене30 мин.
Общо160 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо728
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват на кубчета и се смилат с качествена месомелачка.

Получената кайма се овкусява с избраните подправки и се размесва добре. Оставя се така няколко часа, за да поеме от ароматните билки. Междувременно червата се накисват във вода и след това се изваждат.

После те се пълнят с кайма, като се завързват първо от едната страна, а в края на пълненето и от другата. Готовите колбаси от дивечово месо се пекат на скара и се поднасят с гарнитура по избор.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар