Свински бузи с чоризо и пюре

16/10/2015
от НониНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене130 мин.
Общо150 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо226
  • Преглеждания за месеца8
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Свинските бузи се мариноват в алкохола за няколко часа. След което се отстраняват от него, но той не се изхвърля. Те се запържват леко в тиган с половината от маслото и се изваждат.

С другата част от мазнината се запържват морковите и лукът. Месото и зарзавата се слагат в тавичка. Поливат се със запазения алкохол и се поръсват с билките. Пекат се във фурната около час и половина на 160 градуса.

Междувременно обелените картофи се сваряват и намачкват. След което се смесват с останалите продукти за пюрето. В чиния сервирайте от пюрето, бузите и чоризо. По желание можете да добавите и пръжки.подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар