Яхния със свински бузи

06/10/2015
Мартина
отМартинаНовак
"Слушайте познавачите - те знаят, че най-вкусното месо е от свински бузи. И такава яхния става от него, че ум да ви зайде "
Приготвяне20 мин.
Готвене150 мин.
Общо170 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 007
  • Преглеждания за месеца47
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете бузите, измийте ги и ги подсушете. Загрейте 1 с.л. мазнина в тенджера. Добавете наситнените лук и чесън, за да се задушат. Когато станат прозрачни, ги извадете от съда и оставете настрана.

Изсипете брашното в подходящ съд и овъргаляйте всяка от бузите в него. Запържете ги леко в мазнината и ги отстранете от огъня. Премахнете остатъците от брашното от тенджерата и върнете чесъна, лука, бузите и надребнените зеленчуци.

Налейте пилешкия бульон и доматеното пюре. Овкусете с подправките. Оставете яденето да къкри на слаб огън около два часа, като не забравяте да разбърквате от време на време. Ако гозбата ви се струва прекалено гъста, можете да я разредите с малко вода.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар