Домашни гофрети с кисело мляко

07/10/2015
Росица Стояноваот Росица СтояноваИноватор / Автор
"Една хубава и точна рецепта на домашни гофретки, която безотказно работи! Пробвай и ти!"
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо10 481
  • Преглеждания за месеца628
  • Преглеждания за седмицата55
  • Коментирана3 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

Начин на приготвяне

Загрейте уреда за гофретите.

В дълбока купа смесете заедно яйцата, солта, захарта, ванилията и киселото мляко.

Смесете всички сухи съставки в друга купа, разбъркайте и прибавете към горната смес. Разбъркайте добре.

Намазнете уреда и изпечете пухкавите гофрети. Сервирайте ги със сладко по избор.
подобни рецепти тук

  • Любими
  • Google+
  • Pinterest

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

мнс
мнс
07.03.2016 14:04
Ей хора защо бакпувер ,а не сода??
Бакпулвер се слага в прясно мляко,а в кисело мляко се слага сода.
Така знам.
1
0
МАКЕДОНСКА
МАКЕДОНСКА
30.01.2016 16:59
Канелата наистина ли е 2 с.л /супени лъжици/? Не е ли много?
2
0
Радомира Михайлова
Ей веднъж да случа на хубава и точна рецепта :D
Благодаря, страшно вкусни са, дано успея да заснема, че дорде се покаже от гофретника е изядена :)
0
2

Виж всички коментари или напиши такъв