Топла свинска пача

07/10/2015
Гери Димитрова
отГери ДимитроваНовак
"Любовта към пачата е страстна и доживот, а в тази ще се влюбите от първата лъжица "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо26 924
  • Преглеждания за месеца4727
  • Преглеждания за седмицата132
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

  • свинско месо – 800 г опашка, крака и уши
  • целина – 50 г
  • хрян – 1 с.л.
  • яйца - 2 бр.
  • дафинов лист – 2 бр.
  • моркови – 100 г
  • чесън – 10 скилидки
  • лук – 1 глава
  • оцет
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист.

Отделете месото от тях и го нарежете на парчета. Прецедете бульона и върнете месото в него.

Кипнете отново супата и застройте с яйцата. Овкусете с оцет и настъргания хрян.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар