Топла свинска пача

07/10/2015
Гери Димитрова
отГери ДимитроваНовак
"Любовта към пачата е страстна и доживот, а в тази ще се влюбите от първата лъжица "
Приготвяне25 мин.
Готвене120 мин.
Общо145 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точки
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо43 855
  • Преглеждания за месеца70
  • Преглеждания за седмицата14
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте добре краката, опашката и ушите и ги сварете в подсолена вода заедно с морковите, лука, целината и дафиновия лист.

Отделете месото от тях и го нарежете на парчета. Прецедете бульона и върнете месото в него.

Кипнете отново супата и застройте с яйцата. Овкусете с оцет и настъргания хрян.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар