Лесен шоколадов крем за торта

08/10/2015
Силвето
отСилветоНовак
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 509
  • Преглеждания за месеца223
  • Преглеждания за седмицата69
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се размива в малко хладка вода. Отделно се разбиват жълтъците. Прясното мляко се налива в тенджерка и се слага на котлона да заври.

Към него се добавят захарта, какаото, шоколада, разбитите жълтъци и накрая брашняната каша.

Температурата на котлона се намалява и кремът се бърка енергично, за да се хомогенизира и сгъсти.

Получената шоколадова смес се ползва за направата на торта.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар