Патешко бон филе със зеленчуци

17/10/2015
tik-tak
отtik-takНовак
Приготвяне25 мин.
Готвене30 мин.
Общо55 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 810
  • Преглеждания за месеца39
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме патешкото месо, нарязваме го на парчета и го оставяме да се отцеди от водата.

В нагорещен тиган го запържваме хубаво за около 7-8 минути на страна, след което го отстраняваме от огъня.

В намаслена тенджера задушаваме надребнените моркови, зеле, чери домати и броколи.

Щом омекнат, ги махаме от котлона. Междувременно в друг съд загряваме виното и добавяме към него, меда, горчицата, щипка сол и щипка черен пипер.

Разбъркваме соса и щом се уеднакви, го махаме от огъня. В чиния слагаме от патешкото месо, зеленчуците и поливаме с малко от соса.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар