Патешко бон филе на скара

12/10/2015
от БлагойНовак
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 005
  • Преглеждания за месеца49
  • Преглеждания за седмицата13
  • Рейтинг3,3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патешкото месо се измива и нарязва. При нужда се подсушава. Натърква се с подправките и се мята на леко намазнената скара.

Изпича се бързо и от двете страни. Поднася се със свежа и пищна салата.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 1
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар