Пуйка в гювеч със зеле

22/10/2015
Ганка
отГанкаНовак
"Класическа рецепта, която с удоволствие ви представяме - пуйка в гювеч със зеле "
Приготвяне20 мин.
Готвене55 мин.
Общо75 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо7 140
  • Преглеждания за месеца25
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пуйката се почиства, измива и нарязва на парчета. Всяко от тях се запържва леко в мазнина.

Зелката се нарязва на ситно. Половината от нея се слага на дъното на намаслен гювеч, а отгоре се разполага месото от пуйка.

Накрая се слага другата половина от зелето. Яденето се полива с виното и се овкусява с подправките.

Гювечът се поставя във фурната и се пече на 200 градуса до готовност.подобни рецепти тук

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар