Овча чорба

13/11/2015
Софи
отСофиНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене160 мин.
Общо180 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 789
  • Преглеждания за месеца231
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистеното и измито месо нарязваме на късове и сваряваме в около 2 литра вода заедно с черния пипер, дафиновия лист и малко сол. Добавя се и масло.

Лукът, чесънът, картофите и чушките се почистват, надребняват и пускат да врат при свареното месо.

След 20 минути се прибавят доматите и яденето продължава да къкри на тих огън.

Пет минути по-късно се добавят фидето и останалите подправки. След като то омекне, котлонът се изключва. Готовата чорба се поднася с лимонов сок.подобни рецепти тук

5 1
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар