Свински език пане

21/10/2015
Бориса
отБорисаНовак
"И докато вие решите с каква гарнитура да го поднесете, ние ще си хапнем още малко от този пикантен свински език пане "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо9 851
  • Преглеждания за месеца329
  • Преглеждания за седмицата29
  • Рейтинг-

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете езика, след което го сложете да се вари в подсолена вода с подправки - карамфил, зърна черен пипер, бахар и др. По желание може да добавите и кубче бульон.

След като сварения език изстине, обелете го и го нарежете на филийки. С помощта на четка намажете парчетата с горчица. Оваляйте всяко в брашно с черен пипер и други сухи подправки по избор.

Потапяйте ги в разбитите яйца със соевия сос, овалвайте в галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят.

Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар