Свински език пане

21/10/2015
Бориса
отБорисаНовак
"И докато вие решите с каква гарнитура да го поднесете, ние ще си хапнем още малко от този пикантен свински език пане "
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции5
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо11 818
  • Преглеждания за месеца505
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и почистете езика, след което го сложете да се вари в подсолена вода с подправки - карамфил, зърна черен пипер, бахар и др. По желание може да добавите и кубче бульон.

След като сварения език изстине, обелете го и го нарежете на филийки. С помощта на четка намажете парчетата с горчица. Оваляйте всяко в брашно с черен пипер и други сухи подправки по избор.

Потапяйте ги в разбитите яйца със соевия сос, овалвайте в галета и пускайте да се изпържат в сгорещена мазнина, докато добие златист цвят.

Поднесете панирания свински език с гарнитура от картофена салата, печени или пържени картофи или др. гарнитура по избор.подобни рецепти тук

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар