Телешки език пане

14/10/2015
Джими
отДжимиНовак
Приготвяне20 мин.
Готвене75 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 962
  • Преглеждания за месеца271
  • Преглеждания за седмицата79
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Езикът се сварява /за около 1 час/ в подсолена вода, която е овкусена с посочените подправки.

След това се измива със студена вода и се нарязва на късове. В един съд се слага брашното, в друг - галетата, а в трети - разбитите яйца.

Езикът се потапя в яйцата, после в брашното, след това пак в яйцата и накрая - в галетата. Пържи се в сгорещена мазнина.

След това се нарежда върху кухненска хартия, за да се освободи от ненужното масло. Готовият паниран деликатес може да се поднесе върху канапе от зеленчуци.подобни рецепти тук

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар