Шоколад в бутер тесто

15/10/2015
Соня Н.
отСоня Н.Новак1
"Лесно шоколадово вълшебство само в две стъпки "
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции2
Сготви+1 точки
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо6 997
  • Преглеждания за месеца82
  • Преглеждания за седмицата7
  • Коментирана1 пъти
  • Рейтинг3.7 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разтворете бутер тестото и поставете шоколада върху него.

Разрежете тестото на ленти с широчина 1-2 см. и покрийте шоколада, като редувате лентите (дясна-лява).

Отстранете излишното тесто и запечатайте от долната и горната страна.

Намажете с жълтък и печете в предварително загрята фурна на 200 градуса за 15 минути.подобни рецепти тук

5 0
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Наталиа Петрова
Приготвих сладкиша без да го мажа с яйце.
0
0

Виж всички коментари или напиши такъв