Италиански гъбен сос с копър

21/10/2015
Марина Норд
отМарина НордГотвач2685
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции6
Сготви+1 точки
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг-
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват и се нарязват на тънки филийки. Запържват се в маслото до златисто при непрекъснато бъркане.

Добавя се сметаната и сместа се оставя да кипне на среден огън, като се бърка от време на време. Добавя се настърганият пармезан и сместа се разбърква.

Котлонът се намалява до минимум и сосът се нагрява до пълното разтопяване на пармезана, без да се оставя да кипне.

Копърът се нарязва на ситно и се добавя в соса. Добавя се солта, сосът се разбърква, сваля се от котлона и се сервира.подобни рецепти тук

0
Общо 0 гласували
5 0
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар